Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, ο οποίος είχε κάνει (στο περιοδικό ΟΚ) μια σοκαριστική αποκάλυψη προ ημερών για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν έξι χρόνων, ανέβασε μια ανάρτηση-«γρίφο».

Συγκεκριμένα ποστάρισε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει σε στιγμιότυπο από θεατρική παράσταση του 2012, όπου εμφανίζεται (και) ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Το ποστ του Τάσου Ξιαρχό συνοδεύτηκε με το παρακάτω αινιγματικό κείμενο: «Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε.

Το αρνητικό είναι πως βλέποντάς τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά… Όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα…

Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα από εμάς, σημασία έχει να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα τίποτε σε κανένα "επόμενο" από κανέναν "επόμενο". Τότε 19 χρονών εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του».

https://www.instagram.com/p/CLICVq8sxWM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαβάστε ακόμα:

Καταγγελίες για κακοποίηση στο θέατρο: Μπουρδούμης και Δούκα ζητούν από Μητσοτάκη-Σακελαρροπούλου να πάρουν θέση

Χαμός σε νοσοκομείο της Πάτρας: Σκηνές απείρου κάλλους με... σκαμπό να φεύγουν στον αέρα!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA