Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως έγραψε η δημοφιλής ηθοποιός, η συμπεριφορά της συναδέλφου της , τον οποίο δεν κατονόμασε, δεν της άρεσε, καθώς οι δυο τους συναντήθηκαν σε διαγνωστικό κέντρο για το εβδομαδιαίο τεστ κορονοϊού. Η ανάρτηση της Νικολέτας Βλαβιανού έχει τον εύγλωττο τίτλο: «Άγριες μέλισσες, καλάμια και λοιπά είδη. Σήμερα διαπιστώσαμε πως οι «μέλισσες» εκτός από κεντρί, έχουν καβαλήσει και καλάμι». Η ηθοποιός στρέφεται εναντίον της συναδέλφου της για το γεγονός ότι την κοίταξε υποτιμητικά και ότι τής πήρε τη σειρά, προκειμένου να τελειώσει νωρίτερα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook: «Εκπρόσωπο του συγκεκριμένου είδους συναντήσαμε σήμερα σε διαγνωστικό κέντρο όπου πήγαμε για το εβδομαδιαίο test COVID-19. Και ενώ αναμένουμε στην σειρά και με ραντεβού, εμφανίζεται η άγρια μέλισσα με ύφος 1000 καρδιναλίων και αφού ενημέρωσε πως είναι η κυρία Δ. Μελίσσα, με στόμφο απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους (όρθιους κηφήνες) πως βρίσκεται σε καθημερινά γυρίσματα.

Ομολογώ, δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε το όνομα ούτε η αναφορά στο επάγγελμα (άναυδοι την κοίταξαν την αρχιμέλισσα οι υπόλοιποι απλοί βασανισμένοι πολίτες). Ευγενικά τη χαιρέτησα επειδή γνωριζόμαστε (λόγω μάσκας θεώρησα πως δεν με γνώρισε) και της είπα πως και εγώ και η Τ. που ήταν μαζί μου (γνωστή ηθοποιός επίσης) βρισκόμαστε σε καθημερινά γυρίσματα.

Τότε εδέησε να ρίξει το βλέμμα πάνω μας και ρώτησε με βασιλική απορία (λες και δεν υπάρχει άλλο σίριαλ εκτός από τις «Μέλισσες»): «Που παίζετε εσείς;».

Στον «Πλάτανο» απάντησα, εισπράττοντας ένα υποτιμητικό βλέμμα (σημειώνω πως γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε και κοινούς φίλους). Και ενώ μέχρι να τελειώσει ο προηγούμενος εξεταζόμενος, μιλούσε επιδεικτικά δυνατά στο τηλέφωνο με τον Θ. (από το γύρισμα) και έτσι έμμεσα (μας) ενημέρωσε πως μίλησε με τη διευθύντρια του κέντρου και θα προηγηθεί (!), ήρθε η σειρά μου,

Διαμαρτυρήθηκα, λέγοντας πως και ραντεβού έχω και δουλειά, όπως η Μελίσσα Δ. και ας κάνει υπομονή 3 λεπτά να τελειώσω. Η βασίλισσα (που επαναλαμβάνω, γνωριζόμαστε) γύρισε με ύφος ξινισμένου γιαουρτιού και μου είπε : «Μα κυρία μου...».

Εκεί βουίξε το κεφάλι μου και έγινα σφίγγα: «Μα και ξεμά, ποια λες κυρία μου;», της αντιγύρισα. «Είμαι η Βλαβιανού η Νικολέτα, έλεος!».

Και να φανταστεί κανείς πως τρέχω σε συμβούλια στο ΔΣ του ΣΕΗ μέχρι αντιπρόεδρος έχω υπάρξει, στον δε «Διόνυσο» ταμίας για να εκπροσωπώ το σύνολο των ηθοποιών. Ε, ντροπή πια!».

Διαβάστε ακόμα:

Τάσος Ξιαρχό: Η αινιγματική ανάρτηση και η φωτογραφία από παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Μανουσάκης: Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν - Να διατηρήσουμε τον ερωτισμό μας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA