Μενού
  • Α-
  • Α+

«Έχω δει τα μηνύματα, τα tags, τα σχόλια και τις ανησυχίες και θέλω να απαντήσω», έγραψε.

«Λυπάμαι βαθύτατα για τις περιόδους στη ζωή μου, όταν οι πράξεις μου συνέβαλαν στο πρόβλημα, όταν μίλησα για πράγματα που δεν έπρεπε ή δεν μίλησα για αυτό που ήταν σωστό.»

Ο Τίμπερλεϊκ δεν ανέφερε στη δήλωσή του συγκεκριμένα παραδείγματα των ενεργειών για τις οποίες μετανιώνει, αλλά τα σχόλιά του έρχονται σε μια εποχή που τα ταμπλόιντ αφιερώνουν αρκετό χώρο στις περιόδους της καριέρας του που αφορούσαν τις Σπίαρς και Τζάκσον.

Η πρώτη εμπλέκεται σε μια υψηλού προφίλ νομική μάχη, που σχετίζεται με τη διαχείριση της περιουσίας της, και βρήκε υποστηρικτές μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Παγιδεύοντας την Μπρίτνεϊ Σπίαρς», το οποίο εξετάζει την καριέρα της και τον ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ασχολείται και με τη στάση του Τίμπερλεϊκ, ο οποίος είχε σχέση με τη Σπίαρς για λίγα χρόνια όταν αμφότεροι βρίσκονταν στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Αναφορικά με την Τζάνετ Τζάκσον, το σημείο αναφοράς είναι το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl το 2004, όταν ο Τίμπερλεϊκ έσκισε το μπούστο της Τζάκσον, αποκαλύπτοντας τον δεξιό της μαστό τη στιγμή που βρίσκονταν επί σκηνής. Φέτος, οι υποστηρικτές της Τζάκσον, οι οποίοι αισθάνονται ότι εκείνη υπέστη συνέπειες στην καριέρα της που ο Τίμπερλεϊκ απέφυγε, χρησιμοποίησαν το hashtag #JanetJacksonAppreciationDay για να δείξουν την αγάπη τους. Η Τζάκσον αναγνώρισε το «κίνημα» με κάποια retweets στο Twitter.

«Θέλω ειδικά να ζητήσω συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς όσο και από την Τζάνετ Τζάκσον γιατί νοιάζομαι και για τις δύο και σέβομαι αυτές τις γυναίκες. Γνωρίζω ότι απέτυχα», δήλωσε. «Αισθάνομαι επίσης υποχρεωμένος να απαντήσω, εν μέρει, επειδή όλοι οι εμπλεκόμενοι αξίζουν κάτι καλύτερο και, κυρίως, επειδή πρόκειται για μια μεγαλύτερη συζήτηση που θέλω ολόψυχα να είμαι μέρος της.»

Ο τραγουδιστής έκανε αναφορά στην «ελαττωματική μουσική βιομηχανία», που «προετοιμάζει τους άνδρες, ειδικά τους λευκούς, για επιτυχία.»

«Έχει σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο. Ως άνθρωπος σε προνομιακή θέση πρέπει να το δηλώσω», είπε. «Λόγω της άγνοιάς μου, δεν το αναγνώρισα, ενώ συνέβαινε στη δική μου ζωή, αλλά δεν θέλω να επωφεληθώ ποτέ ξανά από ό,τι δυσάρεστο συμβαίνει σε άλλους.»

«Ξέρω ότι αυτή η συγγνώμη είναι ένα πρώτο βήμα και δεν αλλάζει το παρελθόν. Θέλω να αναλάβω την ευθύνη για τα λάθη μου σε όλα αυτά, καθώς και να είμαι μέρος ενός κόσμου που εμψυχώνει και υποστηρίζει τους ανθρώπους. Ενδιαφέρομαι βαθιά για την ευημερία των ανθρώπων που αγαπώ και έχω αγαπήσει. Μπορώ να είμαι καλύτερος και θα είμαι», κατέληξε. 

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί Μάιλι Σάιρους και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ζητούν #FreeBritney

Ξανά μαζί Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για χάρη της… τέχνης!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA