Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια αιχμηρή ανάρτηση απάντησε ο Σταμάτης Γονίδης στον σάλο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, μετά τις δηλώσεις του στην εκπομπή «ΣουΚου Family». Θυμίζουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει: «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό και το κουβαλάς μέσα σου για όλη σου τη ζωή... το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις».

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο Σταμάτης Γονίδης έριξε τα «βέλη» του στην Αντελίνα Βαρθακούρη, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Facebook: «Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξης μου, (δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό,) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που του παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσα όμορφα κι ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτο που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε την φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της...Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης».

 

Διαβάστε ακόμα

Θάνος Τοκάκης: Θεωρούνταν φυσιολογικό να σου πετάνε τασάκια οι σκηνοθέτες

Ο «λεοντόκαρδος» Γιώργος Μαζωνάκης έκανε μπάνιο στη θάλασσα εν μέσω χιονιά!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA