Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha μίλησε ο τραγουδιστής, Βασίλης Τερλέγκας, και αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει βιώσει στη ζωή του, για παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την πίστη του και για το γεγονός ότι είχε πει ότι τα παιδιά του δεν ήθελε να γίνουν ομοφυλόφιλοι.

«Πέρασα διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε πάνω μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω, είχα τρελαθεί. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου αυτό που έπαθα. Τη νύχτα γίνονται λιγότερα από την ημέρα. Η δουλειά μου δεν έχει τόσα προβλήματα όσα μπορείς να φανταστείς. Η νύχτα είναι στην κουλτούρα του Έλληνα να διασκεδάζει. Δεν μπορώ εγώ να παρεκκλίνω, ως καλλιτέχνης», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας.

«Μπορεί και να υπήρξαν πισώπλατα μαχαιρώματα. Εγώ έφαγα πάρα πολύ ρατσισμό γιατί πιστεύω στον Χριστό και γιατί είπα ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Είπα ότι δεν θέλω, αν γίνουν θα τους στηρίξω», προσέθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε Ακόμα:

Survivor-Ο Περικλής Κονδυλάτος μιλά για όλα: Το «κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο» Ανθή και τα δάκρυα για τον Τριαντάφυλλο

Το εύστοχο σχόλιο του Δημήτρη Μοθωναίου για την ανάρτηση του γιου του Αλέξη Κούγια

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA