Μενού
  • Α-
  • Α+

H Εβελίνα Παπούλια ζήτησε από τους ηθοποιούς να αποφεύγουν τις δημόσιες αντιπαραθέσεις όταν νιώθουν ότι θίγονται από κάποια δήλωση και να προτιμούν την κατ'ιδίαν επικοινωνία με τους συναδέλφους τους. 

Επίσης, αναφερόμενη στη διαμαρτυρία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, με αφορμή την τελευταία του ανακοίνωση, απηύθυνε έκκληση στο ΣΕΗ να «διορθώσει το ατόπημά του».

Αναλυτικά όσα έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στο Instagram:

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές του #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατ'ιδίαν μαζί του.

Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι-συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία.

Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θελουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας» σημείωσε η Εβελίνα Παπούλια και έκανε tag τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Σμαράγδα Καρύδη.

https://www.instagram.com/p/CLofvDllfV2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαβάστε περισσότερο:

Τερλέγκας: Έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή πιστεύω και δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι

Survivor-Ο Περικλής Κονδυλάτος μιλά για όλα: Το «κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο» Ανθή και τα δάκρυα για τον Τριαντάφυλλο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA