Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, τους δικηγόρους του και την μεταξύ τους... αντιπαράθεση χρεώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης στο υπόμνημά του στην ανακρίτρια τις εις βάρος του κατηγορίες.

Μάλιστα στο απολογητικό υπόμνημα σχετικά με τη διοίκηση του ΣΕΗ, ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν διστάζει να χαρακτηρίσει ως «μέτριο ηθοποιό» τον νυν πρόεδρο του Σωματείου, Σπύρο Μπιμπίλα χρησιμοποιώντας τις υποκριτικές ικανότητες του κ. Μπιμπίλα ως επιχείρημα (!;!) για την ηθική του εξόντωση.

Ασφαλώς, ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τα όσα αναφέρονται από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη στο απολογητικό υπόμνημα και όπως ήταν αναμενόμενο βρήκε συμπαράσταση από πολλούς συναδέλφούς του.

Ένας από τους καλλιτέχνες που έσπευσε να υποστηρίξει τον Σπύρο Μπιμπίλα με τον γνωστό του καθηλωτικό τρόπο ήταν και ο δημιουργός του «Έτερος Εγώ», Σωτήρης Τσαφούλιας. Αρχικά ο σκηνοθέτης ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση «Και μετά μου γράφετε, πως τα δικά μου σενάρια έχουν τρελές ανατροπές και φαντασία...» αναρτώντας μια φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα που γράφει πάνω «Τελικά ούτε κύκλωμα παιδεραστίας ούτε η επένδυση στο Ελληνικό είναι πίσω από όλα αυτά. Πίσω από όλη αυτή την σκευωρία κρύβεται ο Σπύρος Μπιμπίλας επειδή ποτέ δεν τον κάλεσαν να παίξει στην Επίδαυρο».

Στην εμπνευσμένη ομολογουμένως ανάρτηση, ο ίδιο ο Σπύρος Μπιμπίλας έσπευσε να απαντήσει αποστομώνοντας όσους τον αμφισβητούν «Έλα όμως που και Επίδαυρο έχω πάει με σπουδαίους ρόλους πλάι στην Καλουτά την Κατσέλη τον Βουτσά τον Καρακατσάνη τον Βέγγο τον Χαραλαμπόπουλο τον Πιατα και τόσους άλλους.». Μάλιστα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας απάντησε στον πρόεδρο του ΣΕΗ «Οι Κεραυνοί χτυπάνε τα Ψηλά Καμπαναριά. Για εσένα Σπύρο ΜΑΣ μόνο Σεβασμός & Αγάπη».

Και δεν σταμάτησε εκεί αφού για χάρη του Σπύρου Μπιμπίλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας διασκεύασε την επιτυχημένη του ταινία και σειρά «Έτερος Εγώ» σε «Μέτριος Εγώ» by Σπύρος Μπιμπίλας λαμβάνοντας εκατοντάδες likes.

Οι πληροφορίες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης ετοιμάζει απάντηση «Έντρομος Εγώ» κρίνονται ως ανακριβείς...

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λιγνάδη: «Αδειάζουν» τον Κούγια δύο μάρτυρες υπεράσπισης - «Ουδέποτε ενημερωθήκαμε»

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Δημήτρη Λιγνάδη για το «μέτριος ηθοποιός»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA