Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης και νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο και έχοντας ξαναβρεί τον εαυτό της, αναφέρθηκε στους λόγους ποιυ οδήγησαν στην αποχώρησή της, ενώ παραδέχθηκε πως έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς κυρίως με τον εαυτό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν πάρα πολύ δύσκολη η απόφαση να φύγω από το Survivor. Δεν τρώγαμε τίποτα, μόνο νερό είχαμε και την θάλασσα και τις καρύδες. Έχασα κιλά, έχασα λίπος, έχασα τα πάντα. Ήταν θέμα υγείας η απόφαση να αποχωρήσω. Σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου, γιατί ήθελα να φτάσω πολύ πιο μακριά από όσο έφτασα, στις τρεισήμισι εβδομάδες που έκατσα. Θα πήγαινα προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά, θα πήγαινα γύρω στα 60-65 για να έχω να χάσω γιατί πήγα ενώ ήμουν 53 κιλά».

H πρώην παίκτρια εξήγησε πως ο κύριος λόγος που τελικά αποχώρησε ήταν το ότι το οξυγόνο στο σώμα της είχε φτάσει στο 76% με αποτέλεσμα συνεχώς να ζαλίζεται και να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τα αγωνίσματα του παιχνιδιού.

«Νόμιζα ότι είχα λύσει με τα παιδιά το θέμα του ρυζιού γιατί είχαμε μιλήσει και νόμιζα ότι το είχαμε κλείσει. Από ότι είδα όμως μετά συνεχίστηκε να αναφέρεται το όνομα μου γύρω από αυτό. Θα ήθελα ίσως να μείνω λίγες μέρες ακόμα για να εξηγήσω και να το κλείσω το θέμα περί ρυζιού και λαδιού» πρόσθεσε η Κάτια Ταραμπάνκο. «Αν είχα μια ομάδα, η οποία λειτουργούσε όντως σαν ομάδα έτσι όπως το έλεγαν δεν θα κρατούσα ποτέ μόνο για μένα το ρύζι. Αλλά επειδή ήμουν μέσα και έβλεπα πως αυτή η ομάδα πίσω από τις κάμερες δεν λειτουργούσε σαν ομάδα, θεώρησα καλό εκείνη τη στιγμή να σώσω τον εαυτούλι μου» παραδέχθηκε το μοντέλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA