Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν προσκεκλημένος, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», Δημήτρης Μακρόπουλος και μίλησε για τις φήμες που ακούγονται για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τον ηγέτη των «Κόκκινων», Γιώργο Κοψιδά.

«Στα αγωνίσματα ο Κοψιδάς ήταν το ηγετικό κομμάτι της κόκκινης ομάδας, κατεύθυνε όλη την ομάδα. Επάξια είναι ο ηγέτης της, δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά είναι πολύ καλός στο να διαβάζει το παιχνίδι και στους στόχους. Αυτό που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι κάποιες φορές έδιναν κάποιες εντολές που ακούστηκαν», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν ένιωθαν κάποια ικανοποίηση βλέποντας τους «κόκκινους» να φαγώνονται στο συμβούλιο, απάντησε:

«Αυτό από την κόκκινη ομάδα τον αναλάμβαναν ο Τριαντάφυλλος μαζί με τον Κώστα, ήταν οι πρώτοι που θα σχολίαζαν δικά μας πράγματα ώστε να «φουντώσουν φωτιές» στη δική μας ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν το έβρισκα σωστό να γίνεται όλο αυτό το κομμάτι. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της εσωτερικά ζητήματα», είπε ακόμα

«Ο Μπάρτζης είναι αυτό που είναι. Είναι το στιλ του έτσι, όντως είναι λίγο «χοντροκομμένο» και αυτό δημιουργεί μια αντίδραση πιο έντονη. Όταν δεν τον ξέρεις και δεν τον ζεις και γυρνάει να σου απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο απέναντι και είναι και από την απέναντι ομάδα, είναι λίγο κάπως», προσέθεσε.

Για τις φήμες που ακούγονται για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη, ο Δημήτρης Μακρόπουλος, είπε:

«Μεγάλη απορία για την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Αυτό που μπορώ να πω εγώ, τι είδα εγώ ιδίοις όμμασι. Εγώ είδα δύο παιδιά, τα οποία ήταν κοντά οκ αλλά παρόλα αυτά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι παραπάνω. Οκ κι εγώ ήμουν κοντά με την Ελευθερία πολύ μέσα στο παιχνίδι. Δεν υπήρχε κάτι παραπάνω»

Σε εκείνο το σημείο μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου για τα όσα ακούγονται ότι ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη την έκανε unfollow στο Instagram, λέγοντας: «Ας κάνουμε follow back. Ξέρετε τι εννοώ γιατί διαβάσαμε για unfollow και στεναχωρηθήκαμε. Για τον σύντροφο της Άννας Μαρίας θέλω να πω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA