Μενού
  • Α-
  • Α+

«Το ακούσαμε από άνθρωπο που δεν θα πρεπε να το πεις. Θα έπρεπε να ξέρει τι δουλειά κάνουμε, τι δουλειά κάνουν οι άνθρωποι που ασχολείται μαζί τους. Είναι τεράστια η διαφορά της υποκρισίας με την υποκριτική, δεν είμαστε ψεύτες. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα» είπε η Καίτη Κωνσταντίνου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha.

H γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάματος.

«Όλο αυτό το σκηνικό μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια», ανέφερε και τάχθηκε στο πλευρό του ΣΕΗ. «Ευτυχώς υπάρχει το Σωματείο μας που έχει ενεργό δράση και τάσσομαι με το Σωματείο και τον Σπύρο Μπιμπίλα που προσπαθεί που είναι εξαιρετικός άνθρωπος», είπε.

Τι είπε για το «μέτριος ηθοποιός»

Για τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» που αποδόθηκε στον πρόεδρο του ΣΕΗ στο υπόμνημα της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη ξεκαθάρισε: «Είναι ένας άνθρωπος που υπερπροσπαθεί στο Σωματείο. Είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος και άνθρωπος, μία έννοια που πρέπει να τονίζουμε πια. Όπως είπε ο Δημήτρης Καταλειφός είναι καλύτερο να λέμε για κάποιον ότι είναι καλός άνθρωπος, παρά καλός επαγγελματίας σε κάτι. Το “μέτριος” είναι πολύ άσχημος χαρακτηρισμός».

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2021: «Χείμαρρος» η Αλέξια - «Ντροπή στους ιθύνοντες στο ΡΙΚ»

Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: Είχα κάνει 5-6 απόπειρες αυτοκτονίας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA