Μενού
  • Α-
  • Α+

Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, η «Φάρμα», έχει μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της Παρασκευής και ο Σάκης Τανιμανίδης μιλώντας στο «Πρωινό» υποσχέθηκε επιστροφή στο… χωριό.

«Θα δείτε ένα παλιό χωριουδάκι όπου θα πρέπει να καλλιεργήσουν τη γη τους, να προσέχουν τα ζωάκια τους. Το καστ είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συναντήσει» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι θα χρειαστούν ψυχολογική δύναμη οι παίκτες για να μείνουν στο παιχνίδι.

Στο «Πρωινό» όμως μίλησε και ο γοητευτικός επιστάτης της «Φάρμας» που θα αναθέτει την εβδομαδιαία αποστολή στον αρχηγό. Και αυτός θα είναι ο Βασίλης Φιλίππου, ένας Τρικαλινός αγρότης 37 ετών που ασχολείται με βαμβακοκαλλιέργειες.

«Ο βαθμός δυσκολίας στα αγωνίσματα στην Φάρμα είναι 7 με 8. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα αγωνίσματα, αλλά ξέρω τον ρόλο μου εδώ. Κάθε βδομάδα θα αναθέτω στον αρχηγό τις αποστολές και αυτός θα είναι υπεύθυνος για αυτές.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επιστάτης.

https://streamable.com/94x43q
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA