Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν η Γκαλ Γκαντότ εμφανίστηκε στην απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες 2021 με ένα λευκό ριχτό Givenchy φόρεμα, κανένας δεν σκέφτηκε πως ίσως έτσι κρύβει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Και όμως, κατάφερε να μας ξεγελάσει όλους, για να ανακοινώσει μία μέρα αργότερα πως είναι έγκυος.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Ιnstagram, η Wonder Woman σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με το σύζυγό της και τις δύο τους κόρες να χαϊδεύουν τη φουσκωμένη κοιλιά της. H προσμονή για την οικογένεια φαίνεται να είναι μεγάλη και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας ανυπομονούν για το νέο μέλος. «Ξανά τα ίδια», έγραψε χιουμοριστικά στην περιγραφή της φωτογραφίας η ηθοποιός.

κόρες της Ισραηλινής ηθοποιού είναι 9 και 3 ετών –μάλιστα και τις δύο φορές έκανε γυρίσματα για τις ταινίες Wonder Woman και Wonder Woman 1984 ενώ ήταν έγκυος.

https://www.instagram.com/p/CL4gL66BkgF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA