Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη νέα κωμική σειρά Young Rock, που έκανε πρεμιέρα στο κανάλι NBC στις 16 Φεβρουαρίου, o Ντουέιν Τζόνσον παίζει το ρόλο του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ για το 2032, κάτι που πολλοί από τους οπαδούς του θα ήθελαν να τον δουν να κάνει πραγματικά. Και σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην USA Today, ο Τζόνσον αποκάλυψε ότι θα το σκεφτόταν σοβαρά στην πραγματική ζωή εφόσον η πλειοψηφία των Αμερικανών θα το ήθελε. «Το εννοώ αληθινά και δεν κάνω τόση πλάκα όσο δείχνω στην κωμική σειρά», δήλωσε ο The Rock.https://www.instagram.com/p/BuiC5zBAP1i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από αυτή τη δήλωση δεν χάρηκαν μόνο οι πιστοί οπαδοί του Τζόνσον, αλλά και ο... αιώνιος αντίπαλός του στα ρινγκ του World Wrestling Entertainment, Undertaker, κατά κόσμον Μαρκ Γουίλιαμ Κάλαγουεϊ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους παλαιστές στην ιστορία -μετά τον Ντουέιν. «Αν ο Τζόνσον διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ, θα είμαι ο πιο φανατικός υποστηρικτής του», λέει ο Undertaker στο TMZ Sports.

https://www.instagram.com/tv/CKhwPzJnS4t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτός ο άνθρωπος δουλεύει σκληρά και βουτάει ολόψυχα σε ό, τι κάνει. Εάν αποφασίσει να κάνει πολιτική καριέρα, πιστέψτε με, θα το πετύχει. Επίσης είναι τόσο γοητευτικός και τόσο πνευματώδης, που θεωρώ ότι είναι αυτό ακριβώς που θέλουν οι άνθρωποι για πρόεδρο των ΗΠΑ. Έχει το χάρισμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA