Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι την έχουν μπερδέψει στο δρόμο με την τραγουδίστρια και μάλιστα δεν αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο με το όνομά της.

«Σ'εμένα άρεσε περισσότερο η Ναταλία Γερμανού. Με τον τρόπο που παρουσιάζει, στα μάτια μου ήταν η πιο ταιριαστή. Έχω έρωτα με την Κατερίνα Στικούδη. Σχεδόν τη λατρέυω. Έχω υπογράψει αυτόγραφο ως Κατερίνα Στικούδη. Παλαιότερα, όταν ήμουν μελαχρινή, με είχε σταματήσει ένα παιδί στον δρόμο και μου φώναξε: «Κατερίνα! Μπορείς να μου υπογράψεις ένα αυτόγραφο;». Και το έκανα», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

Για το αν θεωρεί ότι έχει αδικηθεί σε εκπομπές που έχει συμμετάσχει: «Δεν θεωρώ ότι αδικήθηκα από παρουσιαστές, θεωρώ όμως ότι δεν υπήρχε καλή σύσφιξη των σχέσεων σε μια παλιά μου συνεργασία», είπε χαρακτηριστικά, αλλά απέκλεισε τα ονόματα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Φαίης Σκορδά.

Η ίδια έχει κάνει πλαστική επέμβαση, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται. «Από το μηδέν, έφτασα στο ένα. Την έκανα ή όχι, ένα και το αυτό. Τα λεφτά της δεν τα έβγαλε», παραδέχθηκε.

Ο πιο ιδιαίτερος καλεσμένος που είχε να διαχειριστεί ήταν ο Light, επειδή «δεν μπορείς να μπεις εύκολα στο δικό του τέμπο, είναι χείμαρρος», ενώ παραδέχτηκε έχει τηλεφωνήσει σε πολύ κόσμο για να την πάρουν σε εκπομπή. Ανέφερε μάλιστα τη Ναταλία Γερμανού, την οποία είχε καλέσει πριν ξεκινήσει η σεζόν για να συμμετέχει στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Επίσης, ομολόγησε πως έχει αισθανθεί τρακ όταν ο J Balvin είχε έρθει στην Ελλάδα και τη φλέρταρε, «Είχε έρθει για συνέντευξη και είχε πει στον συμπαρουσιαστή μου πολύ κολακευτικά λόγια για μένα. Εγώ κόμπλαρα και πήγα να κρυφτώ στις τουαλέτες», ανέφερε.

Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που της έχει τύχει, είναι όταν της έστειλε γράμμα κρατούμενος στη φυλακή, ο οποίος ρωτούσε επίμονα τι νούμερο παπούτσι φοράει. «Μου έστελνε πολύ καιρό ακραία μηνύματα στο Instagram. Μου έλεγε ότι μου γράφει μέσα από τη φυλακή. Είχα φοβηθεί.»

Τέλος, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τσακωθεί με την Τζένη Μελιτά, απλώς σταμάτησαν να κάνουν την παρέα που έκαναν παλαιότερα.

 

https://streamable.com/6i9ofb

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Παπαρίζου – Λευτέρης Πανταζής: Η τυχαία συνάντηση στη μετακίνηση 6 και το «χορευτικό»

Έλενα Κρεμλίδου: Αποκαλύπτει αν υπάρχει φλερτ μεταξύ του Νίκου και της Άννας Μαρίας στο Survivor

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA