Μενού
  • Α-
  • Α+

Το θέμα απασχόλησε και την εκπομπή Pop Up που στάθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να δείχνει πως συμφωνεί απόλυτα με όλους όσοι κριτίκαραν την Σπυρoπούλου.

«Σε μια περίοδο όπως η πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο ότι “εγώ τα αγνοώ τα μέτρα και πάω ταξίδι” δεν κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις, το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία και μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησέ τον να πει τη γνώμη του», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ενώ λίγο αργότερα η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μετράμε καθημερινά 3000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία. Εύχομαι και ελπίζω τα stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο να είναι όντως από άλλη περίοδο γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

Διαβάστε ακόμα

Μαντώ Γαστεράτου: Έχω υπογράψει αυτόγραφο ως Κατερίνα Στικούδη - Με φλέρταρε ο J Balvin

Ιωάννα Τούνη για bullying: «Ένα βράδυ μαζεύτηκαν 6 αγόρια κάτω από το σπίτι μου και με έφτυναν στα μούτρα»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA