Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον πρώτο καρπό του ερωτά της από τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ περιμένει η Νάντια Μπουλέ, με την ηθοποιό να ανακοινώνει την ευχάριστη είδηση. Η γνωστή performer και παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram που πλέον είναι εμφανής η αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της και ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Συγκεκριμένα η Νάντια Μπουλέ έγραψε ένα πολύ γλυκό κείμενο «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού».

https://www.instagram.com/p/CMB48aLHDD_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ευχάριστη είδηση σχολίασαν φυσικά και το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να αναφέρει: «Να ξεκινήσουμε με κάτι ευχάριστο. Με το καλό. Ευχάριστα νέα, έπρεπε να ξεκινήσουμε με κάτι ευχάριστο. Αυτά είναι τα ωραία. Έρωτες αγάπες και μωράκια».

«Ωραίο, ωραίο» σχολίασε με νόημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τη Νάντια Μπουλέ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA