Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο και μίλησε για το Survivor 4 αλλά και για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 είπε: «Η Ανθή ήταν ένας ήσυχος χαρακτήρας. Όταν είχε μπει στο παιχνίδι, είχε σοκαριστεί πάρα πολύ. Δηλαδή δεν ήξερε λογικά πού έμπαινε. Τι είναι το Survivor. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα που έφτασε ρώτησε πού θα πάμε τουαλέτα, αν θα έχουμε κάτι, και ήταν τρομοκρατημένη. Ήμουν κοντά της εκείνη τη στιγμή, να τη βοηθήσουμε. Σχεδόν τη λυπόμουν για το σοκ που είχε πάθει. Είχε βρει τη φάση της μετά. Έφευγε στην παραλία, έκανε ηλιοθεραπεία, κολυμπούσε».

«Θα έλεγα ότι βοηθούσε στις δουλειές. Η Ανθή είναι από τις γυναίκες και είναι ωραίο που υπάρχουν αυτές οι γυναίκες που δεν είναι δυνατές, δεν κάνουν όλες τις δουλειές, δεν μπορεί να σπάσει μία καρύδα, να σηκώσει ξύλα να φέρει. Αλλά όποτε μπορούσε να συνεισφέρει πλένοντας κάτι ή μοιράζοντας το φαγητό το έκανε. Μέχρι εκεί» είπε Κάτια σημειώνοντας ότι έπρεπε να αποχωρήσει η Ανθή για αγωνιστικούς λόγους γιατί χάνονταν πόντοι.

Τέλος, θεωρεί ότι η έλλειψη φαγητού και τα σκληρά αγωνίσματα στο «Survivor 4» επηρέασαν την υγεία της, έχασε πολλά κιλά και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τα χρήματα που παίρνουν στο Survivor λέγοντας ότι δεν είναι τόσο μεγάλες οι αμοιβές όσο ακούστηκαν.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε ότι συζητάει την παρουσίαση του «My Style Rocks» αλλά και άλλα πρότζεκτ. «Με ενδιαφέρει και η υποκριτική και ταυτόχρονα θα παρουσιάσω σύντομα μία μικρή σειρά καλλυντικών. Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική φάση. Θα μου άρεσε να παρουσιάσω το My Style Rocks και να μάθω ταυτόχρονα γιατί πάντα μαθαίνεις» είπε η Ταραμπάνκο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA