Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του House of fame στον ΣΚΑΙ ανέβασε φωτογραφία από τη μεγάλη συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, συγκεντρώνοντας μεγάλο πλήθος πολιτών.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα ενώνει την φωνή της με τους διαδηλωτές που συμμετείχαν στη μεγάλη συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε story στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε φωτογραφία από την πολυπληθή συγκέντρωση από το προφίλ «υπέροχα πλάσματα».

Μάλιστα, την αρχική φωτογραφία που ανέβηκε στο συγκεκριμένο προφίλ ακολουθεί και η παρακάτω ανάρτηση «Μήνυμα κατά της αστυνομοκρατίας και της καταπάτησης βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων, έστειλαν και σήμερα χιλιάδες πλήθους κόσμου στο #Σύνταγμα με μια εντυπωσιακή́ συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Το πιο ηχηρό χαστούκι ενάντια στο αυταρχικό καθεστώς».

Και κάπως έτσι το «Ραντεβού στην παραλία» γίνεται «Ραντεβού στο Σύνταγμα»!

https://www.instagram.com/p/CMSrguMM4mn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA