Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός έχει κάνει στροφή στην καριέρα της καθώς πλέον ασχολείται με τις αγιογραφίες, ενώ μιλώντας στον Alpha, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως παλαιότερα ήταν εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις.

Ωστόσο εδώ και δυο χρόνια ανέφερε πως έχει σταματήσει να επισκέπτεται τον πλαστικό της και χρησιμοποιεί όσα απλόχερα της προσφέρει η φύση.

Συγκεκριμένα, η Μίνα Ορφανού ανέφερε:

«Πατάω τα 40 τώρα. Έχω μπει στο θέμα ό,τι προσφέρει η μάνα φύση. Παλιότερα έκανα αισθητικές επεμβάσεις κι ήμουν εθισμένη. Έχω σταματήσει εδώ και δύο χρόνια να πηγαίνω.

Είχα φτάσει σε σημείο να μου λένε οι φίλοι μου πως αλλάζει η μορφή μου και κάποιοι δεν με αναγνώριζαν μετά από καιρό» δήλωσε χαρακτηριστικά και εκμυστηρεύτηκε πως φοβήθηκε όταν ο περίγυρός της τής έλεγε πως αλλάζει προς το χειρότερο.

«Πολλοί με είχαν δει μετά από καιρό και δεν με αναγνώρισαν. Το σταμάτησα μαχαίρι. Με τρόμαξε, όταν άκουσα είτε από φίλους από το κοινό που έχω, ότι έχεις αλλάξει πάρα πολύ και δεν είναι προς το καλό. Δεν το έβλεπα. Πίστευα ότι όσο πήγαινα, τόσο πιο όμορφη ήμουν. Λάθος», εκμυστηρεύθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ξαπλώνει σε χωράφι που «μυρίζει σαν Παράδεισος» και ευχαριστεί τον «δυνατό θεραπευτή»

Survivor: Αυτά είναι τα αστρονομικά ποσά που έχουν λάβει μέχρι τώρα οι Διάσημοι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA