Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αντζελίνα Τζολί είναι «έτοιμη να παράσχει απόδειξη ενδοοικογενειακής βίας» στη δίκη διαζυγίου της εναντίον του πρώην συζύγου της Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με αναφορές.

Τα έγγραφα δείχνουν τη 45χρονη ηθοποιό είναι πρόθυμη να προσκομίσει αποδείξεις για να υποστηρίξει ότι υπέστη βία κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων του γάμου της με τον 57χρονο πλέον Πιτ.

Το ζευγάρι έχει μαζί έξι παιδιά: τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλοχ και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιάν, ηλικίας 12 ετών. 

Λίγο μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2016, αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ Πιτ ανακρίθηκε από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες στο Λος Άντζελες, εν μέσω αναφορών ότι «κακοποίησε προφορικά και σωματικά τα παιδιά του» σε ιδιωτικό τζετ, αλλά απηλλάγη από τις κατηγορίες.

Μια πηγή δήλωσε στη MailOnline: «Η Τζολί έχει κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς στο παρελθόν, οι οποίοι ερευνήθηκαν από τις αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν.»

Η πηγή πρόσθεσε: «Αυτή είναι η τελευταία θλιβερή και απελπισμένη προσπάθεια να προωθηθεί μια ψεύτικη αφήγηση με κάθε κόστος. Αυτές ήταν οι ίδιες επιθέσεις που επαναλήφθηκαν τα τελευταία 4,5 χρόνια και όποιος θεωρείται ότι στέκεται εμπόδιο, μπορεί να αναμένει ότι η αξιοπιστία του θα αμφισβητηθεί.»

Τα έγγραφα δείχνουν ότι το δικαστήριο ζητά άδεια από το ζευγάρι, ώστε Σίλοχ, Νοξ και Βιβιάν να καταθέσουν στη δίκη.

Η Τζολί άλλαξε δικηγόρο και ... πολιτική

Τον Οκτώβρη, η ηθοποιός έπαψε να συνεργάζεται με μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένους δικηγόρους της, Πρίγια Σόπορι. 

Η αλλαγή στη σύνθεση της ομάδας της σε αυτό το μεταγενέστερο στάδιο σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα της Τζολί να πάρει αυτό που θέλει.

Μια πηγή κοντά στην ηθοποιό είπε στη DailyMail: «Η Αντζελίνα έχει αγωνιστεί με νύχια και με δόντια για να πάρει αυτό που θέλει σε αυτό το διαζύγιο, όταν πρόκειται για τα παιδιά της δεν θα υποχωρήσει. Πληρώνει τη νομική της ομάδα μια περιουσία, οπότε αν πιστεύει ότι ένας από τους δικηγόρους της πρέπει να απομακρυνθεί, δεν θα διστάσει να πάρει την απόφαση.»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ χώρισε τους δρόμους της με έναν δικηγόρο που έχει προσλάβει κατά τη διάρκεια του μακροχρόνιου πενταετούς διαζυγίου.

Το 2018, η δικηγόρος διαζυγίου Λόρα Γουάσερ, της οποίας η λίστα πελατών περιλαμβάνει πολλά ονόματα του Χόλιγουντ, σταμάτησε να εργάζεται για την Τζολί, όταν ο δικαστικός αγώνας της ηθοποιού με τον Πιτ φέρεται να έγινε πολύ  δηλητηριώδης και άσχημη.

Η Γουάσερ έχει εκπροσωπήσει τον Τζόνι Ντεπ, την Κιμ Καρντασιάν, τον Ράιαν Ρέινολντς, τον Στίβι Γουόντερ, την Κριστίνα Αγκιλέρα, τον Άστον Κούτσερ και έχει κερδίσει τη φήμη της δικηγόρου που προσπαθεί να προωθήσει τον συμβιβασμό μεταξύ αντιμαχόμενων ζευγαριών και της κοινής επιμέλειας παιδιών.

Μετά τη Γουάσερ, η Τζολί προσέλαβε την Ντεζάν με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η οποίοα είναι τώρα η μόνη δικηγόρος που την εκπροσωπεί στη μακρόχρονη διαμάχη επιμέλειας με τον Πιτ.

Τα σημεία τριβής του πρώην ζευγαριού

Πιτ και Τζολί ερωτεύτηκαν στο πλατό της ταινίας «Κύριος και κυρία Σμιθ», ενώ ο πρώτος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Γαλλία το 2014 μετά από 10 χρόνια σχέσης, αλλά χώρισε δύο χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Κατά την περίοδο που ακολούθησε, ο Μπραντ Πιτ υποστήριξε ότι παρείχε περισσότερο από επαρκή διατροφή, αλλά η Τζολί απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο από την κοινή τους περιουσία των 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ένα άλλο σημείο τριβής του ζευγαριού είναι η επιθυμία της Τζολί να μεταφέρει τα παιδιά στο εξωτερικό, ενώ ο Πιτ είναι αντίθετος με τη μετακίνηση τους σε μια ξένη χώρα.

Το 2019, η Τζολί παραδέχτηκε: «Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου είναι 18. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να βασιστώ εκεί που ο πατέρας τους επιλέγει να ζήσει.»

Τον Ιούνιο του 2019, ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν αλκοολικός κατά τη στιγμή του χωρισμού τους, αλλά τώρα έχει επανέλθει,  εξασφάλισε μια νομική κάλυψη όταν ένας δικαστής έκρινε ότι θα του επιτρεπόταν περισσότερος χρόνος με τα παιδιά. Πιστεύεται ότι τα βλέπει κάθε λίγες μέρες.

Τα παιδιά μετακινούνται με ένα SUV με φιμέ τζάμια και λιμουζίνες μεταξύ των σπιτιών των γονιών τους, που απέχουν περίπου ενάμιση χιλιόμετρο. Στο εύπορο προάστιο κατοικούν επίσης ο Ράιαν Γκόσλινγκ με την Εύα Μέντες και ο Ζακ Έφρον, μεταξύ άλλων.

Στις αρχές Απριλίου του περασμένου έτους, οι δύο σταρ κατέληξαν σε συμφωνία ώστε τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν ένα πιο παραδοσιακό πρόγραμμα σχολικής φοίτησης στο Λος Άντζελες, σηματοδοτώντας ένα τέλος στο καθεστώς κατ ' οίκον διδασκαλίας τους. 

Η δίκη επιμέλεια επρόκειτο να ξεκινήσει στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά καθυστέρησε όταν η Τζολί ζήτησε ο ιδιωτικός δικαστής να αντικατασταθεί, υποστηρίζοντας ότι δεν αποκάλυψε ότι δούλευε άλλες υποθέσεις με έναν από τους δικηγόρους του πρώην συζύγου της.

Πηγή: Daily Mail.

Διαβάστε ακόμα:

Νικ Τζόνας: Όνειρο ζωής για μένα να υποδυθώ τον Μπρους Σπρίνγκστιν

Η Μίνα Ορφανού εξομολογείται: «Ήμουν εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA