Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από το «Happy Day» όπου βρίσκεται σχολίασε την επαγγελματική πορεία της Αφροδίτης Γραμμέλη και το σχόλιο που έκανε, δεν άρεσε στη δημοσιογράφο.

Ωστόσο, η Αφροδίτη Γραμμέλη επέλεξε να του απαντήσει με ελάχιστες λέξεις μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Pop Up.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε στον «αέρα» του Happy Day: «Δεν ξέρω αν συγκρίνετε την εμπειρία τη δική μου την τηλεοπτική με της κυρίας Γραμμέλη, αλλά… Τι να βρούμε ακριβώς; Θα την προσλάβω για γραμματέα μου».

Με την σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε στον «αέρα» του Pop Up: «Εμένα οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους. Σε ηλικία».

Το σχόλιο αυτό βέβαια δεν έμεινε αναπάντητο από τον Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος δημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και φανερά ενοχλημένος έγραψε, «Είπε η μπέμπα!!!!!!!!!!!!! Αν απαντήσω στο ανήλικο λέτε να με πάει δικαστικά? Ου γαρ έρχεται μόνο Αφροδιτουλίτσα.Και τελικά ούτε για γραμματέας μου δε θα έκανες. Δε συνεργάζομαι με ανθρώπους που το χιούμορ τους αγγίζει θερμοκρασίες Ανταρκτικής».

Την συγκεκριμένη ανάρτηση την έσβησε λίγο αργότερα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA