Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 51χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να αξιοποιεί στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο της, καθώς χαλαρώνει μέσα στη ρόμπα της.

Βλέποντας τον αρραβωνιαστικό της να περνάει μέσα από τις συρόμενες γυάλινες πόρτες, η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να τον καλημερίζει με ένα φιλί.  Ο Ροντρίγκες, πρώην επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ, το φορούσε μια μπλε μάσκα προσώπου μίας χρήσης.

Το ζευγάρι βρίσκεται στη χώρα της Καραϊβικής, ενώ η Λόπεζ ​κινηματογραφεί τη νέα ρομαντική κωμωδία της. Το Σάββατο (13/3), το ζευγάρι κυκλοφόρησε μια δήλωση λέγοντας ότι τα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι οι δυο τους χωρίζουν είναι «ανακριβή». 

Μάλιστα, η Sun έγραψε πως η Λόπεζ αισθάνεται πως «δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον Άλεξ» και δεν «θέλει να νιώθει άλλο ντροπιασμένη από αυτόν».

«Αυτές οι τελευταίες φήμες για απιστία είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο καθένας ξέρει ότι η Τζένιφερ μπορεί και καλύτερα και δεν της αξίζει αυτό», σημείωσε η ίδια πηγή. 

Το ζευγάρι του Χόλιγουντ, το οποίο άρχισε να βγαίνει το 2017, φερόταν να έχει βάλει τέλος στη σχέση του. Εξάλλου, Λόπεζ και Ροντρίγκες έχουν μαζί επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας τους με το εμπορικό σήμα HIMS & Hers wellness και τα γυαλιά ηλίου Quay, καθώς και κοινόχρηστα ακίνητα στο Λος Άντζελες, το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι λέγεται τώρα ότι επικεντρώνεται στην οικογένειά του: τα 13χρονα δίδυμα της τραγουδίστριας και τις κόρες του A-Rod, την 16χρονη Νατάσα και την 12χρονη Έλλα. 

Διαβάστε ακόμα:

Αντζελίνα Τζολί: Έτοιμη να προσκομίσει στοιχεία ότι ο Μπραντ Πιτ είχε ασκήσει βία

Σπάικ Λι: Είναι ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στις Κάννες- Και είναι ενθουσιασμένος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA