Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης o Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος και μίλησε για τη γυναίκα του, τον μονάκριβο γιο του Ηρακλή ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Αναφερόμενος στον γιο του, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Ο γιος μου μας έχει τρελάνει. Είναι τόσο όμορφος που τον μπερδεύουν με κοριτσάκι. Ανήκουμε στις οικογένειες που δεν έχουμε βοήθεια, οπότε για να σκεφτούμε για δεύτερο παιδί πρέπει να πάει πρώτα ο Ηρακλής, στον παιδικό. Η Βασιλική έχει αφοσιωθεί στο γιο μας. Είδα τη Βασιλική να γίνεται μαμά και δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχε τέτοια συμπεριφορά ως μάνα. Άφησε τα πάντα για να αφοσιωθεί στο παιδί της. Εγώ για το γιο μου έχω κάνει τα πάντα εκτός από τον… θηλασμό».

Και αποκάλυψε πως γνώρισε τη Βασιλική: «Την γνώρισα στο αεροδρόμιο. Παίζαμε στη Λάρνακα και η Βασιλική με τη μητέρα της ήταν στο αεροδρόμιο. Μόλις την είδα από μακριά μου άρεσε. Κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε ότι κάτι έπρεπε να κάνω. Προσγειωθήκαμε και αιτία για να την γνωρίσω, ήταν το γεγονός ότι καθυστέρησαν οι αποσκευές μας. Της μίλησα και μου έδωσε το τηλέφωνό της. Της στέλνω μήνυμα και δεν πάει ποτέ. Νόμιζα ότι μου έδωσε ψεύτικο τηλέφωνο. Αλλά τελικά το νούμερο ήταν κυπριακό και έπρεπε να βάλω κωδικό… Στο νέο μου βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί η σύζυγός μου, η Βασιλική. Είναι πολύ προσωπικό όλο το σκηνικό. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που τα παραδοσιακά και τα δημοτικά ήταν τα ακούσματά μου. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι που θα θυμίζει αυτά τα νιάτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA