Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε σήμερα Πέμπτη, η Ελένη Φουρέιρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της ως παρουσιάστρια του House of Fame, αλλά και για την τηλεοπτική πρόταση που της έγινε στο παρελθόν και την αρνήθηκε.

«Είναι πολύ δύσκολο. Στο τρίτο live ένιωσα πιο καλά από ποτέ και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός νιώθω ακόμα και καλύτερα. Αποκτάς εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο, από ότι εγώ στον εαυτό μου. Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να παρουσιάσω. Δεν το έκανα γιατί είχα πάρα πολλές δουλειές, η βασική μου δουλειά είναι το τραγούδι και δεν προλάβαινα με τίποτα, οπότε είχα πει όχι. Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου και της ζωής μου, η δουλειά μας είναι λίγο…Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση μου άρεσε πάρα πολύ το project. Είναι μουσικό project, είναι νέα τα παιδιά. Όταν μου έγινε η πρόταση, ο Γιώργος Αρσενάκος μου είπε ότι θα είμαι πάρα πολύ καλή, εγώ απάντησα ότι θα γίνω ρεζίλι. Είναι live δεν είναι γραμμένο», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να δώσει στην Ελένη Φουρέιρα μια συμβουλή για το τηλεοπτικό της ξεκίνημα: «Για να μπορέσεις να πετύχεις στην τηλεόραση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και η προσωπικότητά σου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA