Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το Your Face Sounds Familiar μετά την αποκάλυψη της δικαστικής διαμάχης του με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση αναφέρθηκε και ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Ο γνωστός ηθοποιός που συνεργάστηκε στο σόου σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τον τραγουδιστή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας είχε ένα πρόβλημα με τον άνθρωπό του. Καλό είναι να το κρατήσουν μεταξύ τους. Οδηγήθηκαν σε δικαστήρια του 2017. Το ότι ήθελε να εκφράσει τον πόνο της η κοπέλα. Καλά έκανε. Από εκεί και πέρα καλό είναι να τα βρουν μεταξύ τους».

Στην ερώτηση αν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του αν θα παρεξηγηθεί κάποιος από τις μιμήσεις του είπε: «Βέβαια. Πάντα έχεις το νου σου. Ιδιαίτερα όταν ένας ηθοποιός είναι πιο γνωστός για τα κωμικά του έχεις το άγχος τι θα αφήσεις ως αίσθηση».

Για την οικονομική του κατάσταση είπε: «Τύχαμε οικογενειακά την εποχή των δανείων και είμαστε στη φάση που αποπληρώνουμε δάνεια, Φοβόμαστε μην χάσουμε σπίτι».

https://streamable.com/0p55aw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA