Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Κάιλι Τζένερ μοιράστηκε μια ιστορία στο Instagram για τον make up artist Samuel Rauda, ο οποίος λόγω ενός ατυχήματος πρέπει να υποβληθεί σε σημαντική χειρουργική επέμβαση, γεγονός που συνεπάγεται μεγάλα ιατρικά έξοδα. «Είθε ο Θεός να σε προσέχει και να σε προστατεύσει @makeupbysamuel. Ας πάρουν όλοι λίγο χρόνο για να κάνουν μια προσευχή για τον Sam που είχε ένα ατύχημα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Και σύρετε προς τα πάνω για να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό έρανο της οικογένειας του»., έγραψε.

Το αίτημα της για δωρεές θαυμαστών, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας που είχε ως αποτέλεσμα μαζική ανεργία - δεν πήγε καλά με άτομα να επισημαίνουν ότι η σταρ κέρδισε 590 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο έτος. Σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe του Rauda, φαίνεται ότι η Κάιλι Τζένερ δώρισε 5.000 δολάρια, αλλά δεδομένου του τεράστιου πλούτου και της ικανότητάς της να αγοράζει τσάντες Birkin για το μικρό της παιδί, οι άνθρωποι φυσικά πίστευαν ότι θα μπορούσε να έχει κάνει περισσότερα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA