Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρότζεκτ τιτλοφορείται «Tyson» και χρέη παραγωγού εκτελεί ο Μάρτιν Σκορσέζε. 

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να προβληθεί ως ταινία με πρωταγωνιστή τον Φοξ, ο οποίος κέρδισε ένα Όσκαρ ως Ρέι Τσαρλς στην ταινία του 2004 «Ray».

Η σειρά, που γράφτηκε από τον Κόλιν Πρέστον, αφηγείται την απίστευτη ιστορία ζωής του Τάισον και το πώς κατάφερε να γράψει ιστορία στο άθλημα σε ηλικία μόλις 20 χρονών.

«Εδώ και αρκετό καιρό αναζητώ άτομα για να πουν την ιστορία μου», δήλωσε ο ίδιος. «Με την πρόσφατη έναρξη του Legends Only League και τον ενθουσιασμό από τους οπαδούς μου που επέστρεψα στα ρινγκ, τώρα φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Μάρτιν, τον Αντουάν, τον Τζέιμι και ολόκληρη τη δημιουργική ομάδα για να φέρω στο κοινό μια σειρά που όχι μόνο καταγράφει το επαγγελματικό και προσωπικό μου ταξίδι αλλά και εμπνέει και ψυχαγωγεί.»

Η σειρά δεν έχει επί του παρόντος συνδεθεί με δίκτυο ή υπηρεσία συνεχούς ροής. Ο Τάισον και η σύζυγός του Κίκι θα συμμετάσχουν επίσης στην παραγωγή.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, το Hulu είχε ανακοινώσει τη δημιουργία μιας μίνι σειράς 8 επεισοδίων για τον μποξέρ, που θα γίνει χωρίς τη συμμετοχή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA