Μενού
  • Α-
  • Α+

Διακόσια χρόνια από την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821 συμπληρώθηκαν χθες και ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να μοιραστεί ένα αστείο περιστατικό με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο σεφ και κριτής του MasterChef θυμήθηκε την περίοδο που υπήρξε Εύζωνας και ανήρτησε σε InstaStory μια φωτογραφία του από τη σκοπιά μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα. Μάλιστα, αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που του είχε τύχει, όταν Ασιάτες τουρίστες στην Αθήνα θέλησαν να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με τους Εύζωνες.

 «Κάμποσα χρόνια πριν, όταν κατέφθαναν ορδές τουριστών από τη μακρινή Ασία με σκοπό να επισκεφθούν τον Παρθενώνα κ να τραβήξουν μια αναμνηστική φωτό στο Σύνταγμα για να θυμούνται. Κ έπεφταν πάνω σε αυτήν την κλασική αρχαιοελληνική ομορφιά», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, αναρτώντας φωτογραφία του ως Εύζωνα.

«Κάτι μουρμουρούσαν βλέμματα όλο απορία κ απογοήτευση έψαχναν κυτίο παραπόνων κ τελικά πήγαιναν στο ζευγάρι μου τον Αντώνη που ήταν Ζαππείου κ έπαιρναν αυτό που ήθελαν εξαρχής», πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA