Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με το Page Six, η χρήστης του TikTok, Αμέλια Γκόλντι, ισχυρίστηκε - σε βίντεο που ανέβασε προσφάτως στο TikTok - ότι η Μαντόνα χρησιμοποίησε μια φωτογραφία της χωρίς την άδειά της και «φωτοσόπαρε» το κεφάλι της πάνω στο σώμα της νεαρής.

Σημειώνεται πως η επίμαχη φωτογραφία είχε αναρτηθεί στο Instagram, στα πλαίσια προώθησης του άλμπουμ «Rebel Heart» της Μαντόνα, που κυκλοφόρησε το 2015.

Η 28χρονη Γκόλντι λέει πως αρχικά νόμιζε πως επρόκειτο για πλάκα, μέχρι που συνειδητοποίησε πως η φωτογραφία είχε ανέβει από τον επίσημο λογαριασμό της Μαντόνα στο Instagram.

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την ομάδα που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της Μαντόνα, αλλά δεν πήρα απάντηση.

Σίγουρα θα γέλαγα και μπορώ να πω ότι θα κολακευόμουν κιόλας, αν τουλάχιστον μου έδιναν κάποια εύσημα για τη φωτογραφία που μου πήραν», σημείωσε.

Η ίδια η Μαντόνα δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί επί του θέματος, ωστόσο οι φαν της ζητούν να δικαιώσει την Γκόλντι, σε σχόλια που της αφήνουν κάτω από τη φωτογραφία - 6 χρόνια μετά την αρχική της δημοσίευση!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA