Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο Θανάσης Αλευράς έχει δουλέψει πολύ, είναι φοβερά ταλαντούχος ηθοποιός, εκπληκτικός άνθρωπος! Και την πρώτη φορά που ερμήνευσε «Το όπου και να πάω χάνομαι» είχα πρόσκληση να πάω στην εκπομπή (Your Face sounds Familiar), αλλά δεν μπορούσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων», είπε η τραγουδίστρια.

«Ο Θανάσης Αλευράς μου έκανε τεράστια διαφήμιση. Εγώ τότε ήμουν σε μια στάσιμη στιγμή στην καριέρα μου και με το που ερμήνευσε τότε το «όπου και να πάω χάνομαι» ανέβασε στο 1,5 εκ. θεάσεις το τραγούδι. Θα δεις που και τώρα με «Το καμίνι» θα γίνει το ίδιο. Θα το μάθουν οι νέοι».

«Το νησιώτικο τραγούδι δεν πληρώνει καλά»

Αναφορικά με τα οικονομικά της, δήλωσε: «Έχω κάνει το κουμάντο μου γιατί δουλεύω από πολύ μικρό κορίτσι. Αλλά όχι να μπορώ να ζήσω για πάντα. Εμείς οι τραγουδιστές του νησιωτικού τραγουδιού δεν πληρωνόμαστε τόσο καλά όσο οι λαϊκοί τραγουδιστές. Οι λαϊκοί τραγουδιστές επειδή φέρνουν περισσότερα λουλούδια κάνει κατάσταση που λέμε. Τα φέρνει για να τα πάρει! Σε εμάς δεν είναι έτσι. Στα πανηγύρια δεν είναι με χαρτούρες όπως παλιά που τα πετούσαν, δεν μπορώ να τα υποστηρίξω πλέον από δύναμη. Δεν μπορώ να τραγουδάω ώρες»

Ερωτηθείσα για το εμβόλιο για τον κορονοϊό, απάντησε: «Όταν θα έρθει η σειρά μου θα δω αν θα το κάνω το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Έχω έναν φόβο το ότι έχει γίνει πολύ γρήγορα. Όμως αν πρέπει να το κάνουμε όλοι θα το κάνω και εγώ για να γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας».

«Φοράω διπλή μάσκα και δεν με αναγνωρίζουν»

Όταν η συζήτηση έφτασε στην καθημερινότητα, η Στέλλα Κονιτοπούλου ανέφερε περιστατικά που της έχουν κάνει αρνητική εντύπωση:

«Στα σούπερ μάρκετ δεν τηρούνται αποστάσεις. Δεν ξέρω, βαριούνται οι υπάλληλοι, έχουν κουραστεί; Ενώ έπρεπε να τηρηθούν οι αποστάσεις, στην ουρά είχε έρθει ένας και είχε κολλήσει πάνω μου. Του έκανα παρατήρηση και μου είπε «έχετε δίκιο, συγγνώμη» και μετά πάλι από λίγο ήρθε δίπλα μου. Δεν το καταλαβαίνουν αυτό; Πρέπει να προσέχουμε. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε ποια είμαι, δεν με αναγνωρίζουν με τη διπλή μάσκα»

Εδώ μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA