Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολιάζοντας τους νυν παίκτες του Survivor, που συμμετείχαν και στο J2US Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παππά.

Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου σχολίασε αρχικά την κόντρα που είχε με τον πρώην παρτενέρ της στο J2US, τον Τριαντάφυλλο, αποκαλύπτοντας ότι μετά απ’ όλα αυτά που συνέβησαν δέχθηκε μηνύματα από θαυμαστές του τραγουδιστή στα social media.

 «Στα social media έχω άσχημα μηνύματα, όχι τόσο τώρα, όσο όταν είχε ξεσπάσει όλη η διαμάχη με τον παρτενέρ μου στο J2US, τον Τριαντάφυλλο. Είχα πάρει κάποια μηνύματα, τα οποία με "δικάζανε" ουσιαστικά φαν του Τριαντάφυλλου. Κόσμος που δεν με γνώριζε την αλήθεια».

Στη συνέχεια δήλωσε ότι έχει συγχωρήσει τον Τριαντάφυλλο, και αναφέρθηκε στην πορεία του στο Survivor, λέγοντας ότι πιστεύει πως τον κρατάει η παραγωγή.

«Βλέπω ότι ο κόσμος τον κρατάει και πιστεύω και η παραγωγή. Έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Τριαντάφυλλος κάνει νούμερα και γι’ αυτό τον κρατάνε. Δεν μπορώ να τον κρίνω δίκαια γιατί εγώ είχα μία εμπειρία μαζί του, η οποία δεν ήταν καλή. Είχα πληγωθεί τότε πάρα πολύ, μου στοίχησε. Τον συγχωρώ, όμως δεν ξεχνώ. Εννοείται ότι του έκανε καλό η διαμάχη μεταξύ μας».

Ακόμα αναφέρθηκε και στον επίσης πρώην παίκτη του J2US και νυν του Survivor, Αλέξη Παππά, τον οποίο όπως είπε παρότι αρχικά συμπαθούσε, πλέον της «έρχεται αναγούλα» όποτε τον βλέπει.

«Δεν έπρεπε να φύγει η Άννα Μαρία, έπρεπε να φύγει ο Παππάς, τον οποίο τον συνάντησα στο J2US, είχαμε και σχέσεις καθημερινές να μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά ο χαρακτήρας που έχει βγάλει, δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μ’ αρέσει ο Αλέξης με ανακατεύει παρά πολύ. Ο χαρακτήρας του Αλέξη, ώρες ώρες εκεί που τρώω τα πατατάκια μου το βράδυ και πίνω το αναψυκτικό μου, μου έρχεται αναγούλα».

«Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιδί εμφανισιακά αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε μόνο από αυτό. Ο Αλέξης έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε σε αυτό το παιχνίδι. Το γνώρισα ένα μήνα στο Just και μετά συνεχίσαμε την παρέα. Ήξερα ότι θα πάει στο Survivor, του είπα να κάνει και καλό deal. Ήταν όμορφος στα μάτια μου, τώρα έχει ασχημύνει στα μάτια μου γιατί έχω δει και τον εσωτερικό του κόσμο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που εγώ μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», προσέθεσε.

Τέλος σε ερώτηση τι απαντά για το τι επάγγελμα κάνει, ανέφερε: «είμαι επιχειρηματίας. Έχω την εταιρία με τα κοσμήματα, τώρα ήρθαν και τα γυαλιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA