Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πανδημία έπληξε τη σόουμπιζ. Ενώ οι ταινίες έχουν επαναπρογραμματιστεί και καθυστερήσει για πάνω από ένα χρόνο, οι παραγωγές συνεχίστηκαν στα τέλη του 2020. Με τα τεστ κορονοϊού να βρίσκονται σε εξέλιξη, ηθοποιοί και συνεργεία έχουν επιστρέψει στη δουλειά, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν λάβει την πρώτη δόση εμβολίου. Ανάμεσά τους, και ο Ράιαν Ρέινολντς.

Με σημερινή (31/3) ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι του χορηγήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου. Αν και δεν αποκάλυψε ποιο εμβόλιο έλαβε, ο Ρέινολντς δημοσίευσε στους λογαριασμούς του μια φωτογραφία του να εμβολιάζεται φορώντας σκούφο και μάσκα.

Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Τελικά έβαλα 5G.» Το ενδιαφέρον είναι ότι στον ηθοποιό απάντησε η Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου: «Σε παρακαλώ, μην τους ενθαρρύνεις, Ράιαν», αναφερόμενη στις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν κυκλοφορήσει για τσιπάκια που περιέχονται στο εμβόλιο.

https://twitter.com/VancityReynolds/status/1377251952304750593?ref_src=twsrc^tfw

Ο Ρέινολντς αναμένει να κυκλοφορήσουν φέτος τρεις ταινίες του. Η πρώτη είναι το «Hitman's Wife's Bodyguard», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους Σάμιουελ Τζάκσον και Σάλμα Χάγιεκ. Οι άλλες δύο τιτλοφορούνται «Free Guy» και «Red Notice», όπου μαζί του βρίσκονται και οι Γκαλ Γκαντότ-Ντουέιν Τζόνσον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA