Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι γεγονός ότι ο κορονοϊός έχει πλήξει τον καλλιτεχνικό χώρο, με πολλούς ηθοποιούς αλλά και τραγουδιστές να έχουν βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο, καθώς τα θέατρα, οι μουσικές σκηνές και τα κέντρα διασκέδασης παραμένουν κλειστά.

Παρά τη δύσκολη κατάσταση η Έφη Σαρρή έχει βρει τον τρόπο να παραμείνει αισιόδοξη και να διαχειρίζεται καλά τα οικονομικά της. Όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παίρνει μαθήματα ζεν από έναν δάσκαλο στο Θιβέτ!

«Το διάστημα του εγκλεισμού ξεκίνησα να δέχομαι μαθήματα από έναν δάσκαλο στο Θιβέτ. Μου μαθαίνει πώς να είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη. Οπότε μπορώ και εγώ να παρέχω τις γνώσεις αυτές μέσα από τα social media» ανέφερε.

Και συνέχισε «Τρώω τα έτοιμα. Και όλοι με ρωτούν πότε θα τελειώσουν αυτά. Η αλήθεια είναι πως κάπως τα έχω φροντίσει και επειδή δεν έχω υποχρεώσεις με οικογένεια κλπ. Έχω φροντίσει να έχω μια ήρεμη ζωή. Δεν είμαι πλούσια, αλλά διαχειρίστηκα σωστά τα χρήματά μου. Δεν υπήρξα σπάταλη και δεν προλάβαιναν να είμαι σπάταλη».

Το 1997 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Αδύνατον» με 10 τραγούδια του Νίκου Καρβέλα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε στην εκπομπή το πως προέκυψε η συνεργασία της με τον συνθέτη, ο οποίος τις έγραψε μεγάλες επιτυχίες.

«Η συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα προέκυψε μέσω της Άννας Βίσση. Εγώ τραγουδούσα ως άγνωστη τραγουδίστρια μαζί της για αρκετές σεζόν. Στον τέταρτο δίσκο μου ζήτησα στην Άννα Βίσση να πει στον Νίκο Καρβέλα να μου γράψει και μου είπε “όχι πες του το εσύ”. Και εκείνος μου είπε: “έλα από το σπίτι αύριο”», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=lDou0ohpDNo
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA