Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Πάρις Θωμόπουλος που φέτος κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς», ήταν ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής The 2night show.

Η κουβέντα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έφτασε και στο ρόλο που υποδύεται στη σειρά της ΕΡΤ, τον ομοφυλόφιλο γιο του Κώστα Κόκλα και της Καίτης Κωνσταντίνου.

Ο Πάρις Θωμόπουλος, μίλησε για τον ρόλο του που αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος αλλά και για το αν η ελληνική κοινωνία, αποδέχεται τα παιδιά της. Συγκεκριμένα είπε «Δεν νομίζω ότι περνάμε σε αυτό το επίπεδο. Είναι πολλές οι οικογένειες που έχουν ταμπού σε αυτά τα θέματα».

«Λίγοι στρατιωτικοί μπορούν να πουν στη μονάδα τους ότι είναι γκέι. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο. Το λάθος στη χώρα μας είναι ότι αυτοί που έχουν τους ομοφυλόφιλους ως κακό έχουν στο μυαλό τους ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι θηλυπρεπείς. Οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι πολύ πιο άντρες από κάποιους στρέιτ. Έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση να βλέπουμε καρικατούρες ομοφυλόφιλων και όχι πραγματικά όπως είναι ένας άνθρωπος κανονικός», ολοκλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA