Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, ήταν ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο ήμουν αρκετά κοντά για μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι. Ήταν ο πρώτος άντρας που πήρα από την ομάδα μου στους Κόκκινους. Ήμασταν κοντά και στην πορεία υπήρξε μια μεταστροφή που τα άλλαξε όλα. Είχε από την αρχή του παιχνιδιού ένα σκεπτικό το οποίο ήταν βασισμένο στο εξής. Ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, είναι σαν να μην έχει γίνει. Το χρησιμοποιούσε αυτό συνέχεια και το έλεγε συνεχώς».

Στη συνέχεια έφερε και ένα παράδειγμα στην εκπομπή προκειμένου να γίνει πλήρως κατανοητή τι εννοούσε ως στρατηγική του τραγουδιστή στο τηλεοπτικό κοινό.

«Αυτό για μένα δείχνει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο και στην αρχή όλοι θυμώσαμε με αυτό αλλά του δώσαμε πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγνώμη. Το να σε κοιτάζει κάποιος στα μάτια και να σου λέει ψέματα, σε κάνει στην αρχή να θυμώνεις και αμέσως μετά σε μένα προσωπικά ήρθε μια απογοήτευση και μια στεναχώρια»

«Ένας άνθρωπος, ο οποίος είχα επενδύσει και περνούσαμε καλά, ξαφνικά με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε τόσο εύκολα ψέματα… Με στεναχώρησε πολύ και με απογοήτευσε», κατέληξε.

Για τα σκληρά λόγια κατά την αποχώρησή του ανέφερε: «Αυτό που είπα δεν αφορούσε το τηλεοπτικό κοινό, μπορεί να το διατύπωσα λάθος, αλλά αφορούσε εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Είπα αυτοπροτείνομαι σαν ο αντίθετος πόλος από αυτό που πρεσβεύει ο Τριαντάφυλλος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA