Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης, και μέσω της εκπομπής της Love It έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια πολλών τηλεθεατών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια τοποθετείτε για όσα συμβαίνουν γύρω μας, είτε μέσω της εκπομπής της είτε μέσω των social media. Έτσι αποφάσισε να κάνει και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας την έντονη ενόχλησή της στους ανθρώπους που κρίνουν τις προσωπικές της επιλογές.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Συχνά διαβάζω (και απογοητεύομαι) σε φωτος μου με την Μπαλού (το σκυλάκι της) σχόλια τύπου "Κάνε ένα παιδί, σιγά το σκυλί δεν είναι άνθρωπος, είναι ζώο.." και άλλα ρηχά σχόλια άλλοτε και εμπαθή. Μπορεί για κάποιους η λέξη "ζώο" να μη σημαίνει πολλά, όμως εξ ορισμού σημαίνει "ζωή" και για μένα ειδικότερα σημαίνει "η ζωή μου όλη"! Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε "ανθρώπους" ανάλογης πνευματικότητας και απόψεων, τουναντίον θα φροντίσω να μην έχω καμία συσχέτιση μαζί τους! Α και κάτι ακόμα, η ευλογία να αποκτήσεις παιδάκι (είτε γεννώντας το είτε υιοθετώντας το) δε συγκρίνεται με τίποτα και για τίποτα στον κόσμο! Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την ευλογία να δώσεις και να λάβεις απλόχερα ανιδιοτελή αγάπη από μια ψυχούλα με μουσούδα και ουρά!! Τρομάζω με "ανθρώπους" που δεν έχουν ούτε ζώα ούτε.. ζωή!».

https://www.instagram.com/p/CNP5K_yJoyw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA