Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων και για την πρώην σύζυγό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για την εντυπωσιακή παίκτρια του My Style Rocks, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ανέφερε «Ισχύει ότι έχουμε κάνει κάποια πράγματα με την Αλεξάνδρα, τα έχει δεχτεί και η ίδια και τα έχει πει. Ήταν άδικο που είχαν πάρει φωτογραφίες της Αλεξάνδρας από όταν ήταν 12 χρονών και τις σύγκριναν με το 25χρονο. Για τον γάμο η Αλεξάνδρα με έβαλε να κάνω ένα μπότοξ».

Οι σχέσεις μας είναι καλές, φιλικές, τυπικές, επικοινωνούμε συχνά. Δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι. Είμαστε στις διαβουλεύσεις του διαζυγίου, μιλάνε οι δικηγόροι μεταξύ τους, το έχουμε προχωρήσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Μετά από τις παραπάνω δηλώσεις, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να δει το πριν και το μετά. Ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε έκπληκτος με την αλλαγή της Αλεξάνδρας Παπαναγιώταρου, ενώ η Φαίη Σκορδά υποστήριξε ότι δε γίνεται να τη συγκρίνουμε με μια φωτογραφία που έχει τραβηχτεί στο λύκειο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA