Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν ο τηλεοπτικός τόπος απ΄όπου ξεκίνησε η σωρεία καταγγελιών για άσχημες ως κακοποιητικές συμπεριφορές στο ελληνικό θέατρο και πλέον δίνει το λόγο διαρκώς σε ηθοποιούς για να πουν τη δική τους πλευρά, τα δικά τους βιώματα.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν από την πρώτη στιγμή ένα από τα πρόσωπα που δε μάσησαν τα λόγια τους και έσπευσε να καταδικάσει κάθε τέτοια συμπεριφορά. Τα ίδια επανέλαβε και κατά την παρουσία του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, όπου μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει προβεί και ο ίδιος σε καταγγελία για περιστατικό βίας του οποίου ήταν μάρτυρας.

«Ανησυχώ για τις κόρες μου»

Ο ηθοποιός που βλέπουμε στο Καφέ της Χαράς και θα δούμε στη νέα σειρά που υπογράφει η Βικτόρια Χίσλοπ, εξήγησε ότι όλα όσα συμβαίνουν τον ανησυχούν ιδιαιτέρως για τις κόρες του που βρίσκονται στο μουσικοθεατρικό χώρο.

«Σοκαρίστηκα σε μεγάλο βαθμό με τις αποκαλύψεις έστω και αν κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει ως φήμες. Ακολούθησε όμως μια ανακούφιση ότι ξεβρωμίζει ο χώρος, ότι τελειώνει αυτή η γάγγραινα. Από κει και πέρα πρέπει να κάνουμε χώρο για να γίνει σωστά όλο αυτό.

Ελπίζω να μην ακούσουμε άλλες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. Σε κάποιες περιπτώσεις έχει γίνει γνωστό ότι ήμουν παρών.

Έχω καταθέσει ήδη στο πειθαρχικό του ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας. Πιθανόν να ξαναχρειαστεί να καταθέσω. Ελπίζω να μη σταματήσει εδώ και να πέσει φως σε όλους τους χώρους και όχι μόνο στο θέατρο σε σχέση με τα περιστατικά κακοποίησης. Ανησυχώ για τις κόρες μου γιατί είναι σε έναν δύσκολο χώρο όπως το θέατρο, αλλά χαίρομαι που μπορούν και εκφράζονται. Ο γιος μου έχει κλίση προς τις θετικές επιστήμες και χαίρομαι που κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα από μένα. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλό να δουλέψουμε μαζί με τις κόρες μου και τη γυναίκα μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA