Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο προπερσινό MasterChef ήταν μια από τις πιο συζητημένες παίκτριες για πολλούς και διάφορους λόγους. Το όνομα της ακούστηκε περισσότερο κι από του νικητή, παρόλο που η ίδια ήταν η φιναλίστ. Αυτή η τόση δημόσια κουβέντα γύρω από το όνομα της έφερε και μια από τις πολυ άσχημες εκδοχές της δημοσιότητας.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είδε να διαρρέει στο διαδίκτυο ένα βίντεο με δικές της πολύ προσωπικές στιγμές και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελούσε το πρώτο αποτέλεσμα στη  αναζήτηση του ονόματος της στη Google. Πρόκειται βεβαίως για ένα γεγονός που σου χαλάει πολύ την ψυχολογία.

Η πρώτη της δημόσια τοποθέτηση και ο γάμος με τον σύντροφό της

Μιλώντας στο περιοδικό YouWeekly, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη τόνισε πως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αναλάβει την υπόθεση και αποκάλυψε ότι το βίντεο διέρρευσε σε μια εποχή που μόλις είχε χάσει τον πατέρα της.

«Το έχει αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για αυτό και με έριξε πολύ συναισθηματικά. Και συνέβη μάλιστα 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Το έχω αφήσει πίσω μου όλο αυτό».

Πέραν του βίντεο, συνέντευξη της Σπυριδούλας χωρίς αναφορά στο γάμο με τον σύντροφό της δε θα μπορούσε να υπάρξει και η απάντηση της είναι πως το ερχόμενο φθινόπωρο θα την δούμε ντυμένη νύφη.

«Όταν ο Απόστολος μου έδωσε το μονόπετρο ντρεπόταν. Θέλουμε ο γάμος μας να γίνει στις αρχές του χειμώνα για να ξεκαθαριστεί το θέμα της πανδημίας»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA