Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ρόντρι και η Νατάσα χώρισαν όταν η οκταετής σχέση της δεύτερης με τον αδερφό του πρώτου ήρθε στο φως το 2011. Σε μια νέα συνέντευξη, ο 44χρονος Ρόντρι προχώρησε σε μια σειρά καταδικαστικών ισχυρισμών εναντίον της 38χρονης Νατάσα και αρκετών ακόμα ανδρών. Ανάμεσά τους, ένας παντρεμένος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ.

Ισχυρίστηκε ότι οι σεξουαλικές επαφές της πρώην συζύγου του συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία ξεκίνησε το 2003. «Θα μπορούσα να κατονομάσω δέκα ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχε πάει. Όλοι είναι έτσι. Όλοι κάνουν σεξ με όποιον βρουν. Θα μπορούσε να είναι ο σύντροφός σου. Είναι αρρωστημένο. Ο Ράιαν άξιζε τον σεβασμό που απολάμβανε, λόγω της καριέρας του. Αλλά κατέστρεψε την υστεροφημία του με αυτό που έκανε.»

Ο Ρόντρι, ο οποίος έχει ένα βιολογικό γιο με τη Νατάσα, αποκάλυψε επίσης για πρώτη φορά πως επέμεινε ότι κάνουν εξετάσεις DNA αφού η υπόθεση έγινε δημόσια. Πρόσθεσε: «Ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα εκείνη την εβδομάδα. Αλλά ξέρετε, είναι ένστικτο. Αυτό θα ήταν πιο επιζήμιο.» Ο Ρόντρι είπε ακόμα ότι ο 37χρονος Ράιαν δεν είχε ακόμα ζήτησει συγγνώμη.

Αυτός και η Νατάσα προσπάθησαν να επιδιορθώσουν τη σχέση τους αλλά το 2013 χώρισαν. Όπως λέει ο ίδιος, έκτοτε έχουν αφήσει τις διαφορές τους στην άκρη ώστε να μπορέσουν να είναι καλοί γονείς.

Στο πρόσφατο podcast, ο Ρόντρι Γκιγκς παραδέχτηκε: «Αν τον έβλεπα να περπατάει στο δρόμο θα τον είχα πατήσει με το αυτοκίνητο. Χρειάστηκαν περίπου τέσσερα ή πέντε χρόνια για να το ξεπεράσω. Είχαν οκτώ χρόνια να σκεφτούν τις επιπτώσεις. Αλλά εγώ και η Νατάσα έχουμε μια καλή σχέση τώρα. Δεν μπορούμε να σαχλαμαρίζουμε, έχουμε παιδιά μαζί.»

Από την πλευρά της, η Νατάσα ανέφερε: «Γνωρίζω το podcast και τα σχόλια που έγιναν. Ενώ η ανάμνηση του Ρόντρι μπορεί να διαφέρει από την αλήθεια μερικές φορές, δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναφέρει τη δική του εκδοχή των γεγονότων, καθώς είναι όλα μέρος της θεραπευτικής του διαδικασίας.»

Πηγή: The Sun

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA