Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κουβέντα γύρω από την εικόνα που πρέπει να έχουν οι ηθοποιοί που υποδύονται σούπερ ήρωες, δεν έχει ακόμα καταλήξει στο ποιο είναι τελικά το μέτρο, το όριο που δεν πρέπει να ξεπεραστεί. 

Είναι το σώμα του Κρις Χέμσγουορθ ως Thor το ιδανικό; Μήπως είναι καλύτερο το σώμα του Κρις Έβανς ως Captain America που είναι ένα τσικ πιο κάτω; Κανείς δε μπορεί να το απαντήσει. Σίγουρα πάντως βλέπουμε διαφορετικές εκδοχές και ίσως η πιο εξωπραγματική και υπερηρωική δε μας έχει παρουσιαστεί ακόμα.

Θα μας παρουσιαστεί στην ολοκληρωμένη της μορφή όταν κυκλοφορήσει η ταινία Black Adam με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον, έναν τύπο που ούτως ή άλλως το σώμα του είναι το σώμα Θεού.

Ο πιο δημοφιλής Αμερικάνος στα social media, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας του θεάματος, πολυεκατομμυριούχος και με ταλέντο στη δουλειά του, προετοιμάζεται για να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Marvel και στις αναρτήσεις του στο Instagram μας δείχνει εικόνες και βίντεο από τη στοχευμένη γυμναστική που κάνει.

Τετρακέφαλοι που τρομάζουν

Στο προσωπικό του γυμναστήριο που άνετα βάζει κάτω τα καλύτερα δημόσια γυμναστήρια του κόσμου, ο Τζόνσον περνάει αρκετές ώρες της ημέρας και ανήκει στο περίφημο κλαμπ των 04:30, επειδή ξυπνάει αυτή την ώρα για να ξεκινήσει την ημέρα του με γυμναστική.

Το πρόγραμμα του για την εικόνα που οραματίζεται ως Black Adam έχει διαφοροποιήσει τη γυμναστική του, έχει δώσει έμφαση σε συγκεκριμένες ομάδες μυών και οι τετρακέφαλοι στα πόδια του είναι μια τέτοια ομάδα. Αυτό που βλέπουμε είναι η πιο κοντινή εικόνα σε έναν υπερήρωα.

Στο σχόλιο του στη φωτογραφία δείχνει και τη νοοτροπία του: «Είναι η δουλειά που κάνουμε όταν κανένας δε μας βλέπει που αλλάζει το επίπεδο μας».

https://www.instagram.com/p/CNXc_SMLALc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA