Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παρουσιάστρια του Mykonos Live TV βρέθηκε καλεσμένη στο «The2Night Show» και έπαιξε το παιχνίδι με τις φωτογραφίες, όπου έπρεπε να διαλέξει τον παίκτη του Survivor που προτιμά.

Έτσι όταν έφτασε στη φωτογραφία του Αλέξη Παππά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε σε αυστηρό ύφος: «Τι μου τον έφερες έτσι τον Παππά, έχει αλλάξει δεν ήταν έτσι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Φέρεται λίγο άνανδρα στις γυναίκες και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσει η στρατηγική που ακολουθεί, λέει άσχημες λέξεις κι αυτό που είπε για την Άννα Μαρία δεν μου άρεσε καθόλου, που χρησιμοποίησε την επάρατη νόσο για το θέμα που δεν μπορώ να το ξεστομίσω καν. Βγάλε τον Παππά, δεν τον θέλω».

https://www.youtube.com/watch?v=w2jSUXyM7yU

Στα... χέρια της έπεσε και ο Σάκης για τον οποίο είπε ότι δεν της άρεσε που μπήκε με την πρώην του. «Ας πήγαινε σε άλλο ριάλιτι» είπε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Για τον Τριαντάφυλλο είπε πως «το παίζει θύμα αλλά έχει υπερβεί το όριο» ενώ για την Ανθή Σαλαγκούδη είπε «παρ΄ την να μην τη βλέπω. Αυτή είναι ο λόγος που βγήκα έξω»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA