Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη Μαρία Κεφαλά έδωσε ο Γιώργος Κοψιδάς και μεταξύ των όσων είπε, αναφέρθηκε και στην ημέρα που ο Κόρομι ψάρεψε ένα σαλάχι και το μοιράστηκε με τους συμπαίχτες του στην πρώην Κόκκινη Ομάδα εκτός του Τριαντάφυλλου.

Σύμφωνα με όσα είχαμε δει τηλεοπτικά, άρα με βάση το μοντάζ της παραγωγής του Survivor σε εκείνο το επεισόδιο, ο Τριαντάφυλλος είχε μπει δικαίως στο στόχαστρο όλης της Κόκκινης Ομάδας, με τη συμπεριφορά του να είναι μη αποδεκτή από τους συμπαίχτες. Ήταν η στιγμή που ο Κόρομι τον είχε προτείνει για αποχώρηση λόγω ατομικής ασυλίας. 

Τα όσα ακολούθησαν από πλευράς του, έφεραν ρήξη στη φιλία του με τον Κόρομι, ο οποίος έφτασε στο σημείο να μην του δώσει από την ψαριά που έκανε, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πήραν ένα κομμάτι.

Δεν άφησε νηστικό τον Τριαντάφυλλο η Κόκκινη Ομάδα

Ο Γιώργος Κοψιδάς εξηγεί μέσα από τη συνέντευξη του ότι αυτό που φάνηκε, ότι δηλαδή άφησαν τον Τριαντάφυλλο νηστικό, δε συνέβη ποτέ. Ο Τριαντάφυλλος έφαγε κανονικά φακόρυζο που είχε μαγειρέψει ο Ασημακόπουλος, απλώς δεν του έδωσε μερίδα από το σαλάχι ο Κόρομι. 

«Έχει γίνει μεγάλη παρανόηση με αυτό. Κατ’ αρχάς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρεώθηκα εγώ το ότι δεν έφαγε ψάρι ο Τριαντάφυλλος. Ο Κόρο επέλεξε να μην του δώσει γιατί είχαν συμβεί πάρα πολλά και σοβαρά πράγματα, τα οποία είχε δει όλη η ομάδα και γι’ αυτό ήταν εναντίον του. Δεν μπορεί ξαφνικά εννέα άνθρωποι να τρελάθηκαν και να τα έβαλαν μαζί του χωρίς λόγο.

Έχει μια συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό του, πως ό,τι δεν έχει καταγραφεί, είναι σαν να μην έχει γίνει. Επίσης, δεν έμεινε νηστικός, του μαγειρέψαμε φακόρυζο, πιτάκια. Απλά από το έξτρα ψάρι, που έπιασε ο Κόρο, επέλεξε να μην του δώσει. Εγώ δεν είχα καμία σχέση. Στο συμβούλιο έτυχε να ρωτήσει μόνο εμένα ο Γιώργος Λιανός και εξήγησα ότι για να φτάσει ένας άνθρωπος σαν τον Κόρο, που είναι πολύ δίκαιο, τίμιο και δοτικό παιδί, να το κάνει, σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA