Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο να προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις η Ελίζαμπεθ Χάρλι με την εξωτερική της εμφάνιση. Από τη στιγμή που έγινε 50 ετών και μέχρι σήμερα στα 55 της, έχει κάνει άπειρες αναρτήσεις στο Instagram όπου φαίνεται ένα σώμα που θα ταίριαζε σε μικρότερες ηλικίες.

Όσο όμως περνάει ο χρόνος και οι διαφορές στο σώμα της είναι από μικρές ως ανύπαρκτες, τόσο μας βγαίνει να πούμε ένα «κάπου ώπα ρε Ελίζαμπεθ». 

Σίγουρα μια γυναίκα που έχει την οικονομική άνεση να φροντίζει τον εαυτό της και το σώμα της και είναι καλοζωισμένη, έχει όλα τα φόντα για να διατηρεί αυτή την εικόνα μέχρι τα 65 της. Αυτό δε σημαίνει πως θα πάψει να ξαφνιάζει κόσμο. Όπως ακριβώς κάνει με την τελευταία της ανάρτηση με λεοπάρ μπικίνι στο Instagram, όπου προωθεί την κολεξιόν με μαγιό του δικού της brand.

Η φωτογραφία λογικά θα έχει υποστεί ρετουσάρισμα, αλλά επειδή έχουμε δει στο παρελθόν και αρετουσάριστες φωτογραφίες της, η πραγματικότητα δεν απέχει και πολύ. Και - το ξαναλέμε - αυτή η γυναίκα είναι 55 ετών!

https://www.instagram.com/p/CNae-5cl2CU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA