Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα μέσα της περασμένης βδομάδας υπήρξε έντονη συζήτηση στις ψυχαγωγικές εκπομπές και ιστοσελίδες σχετικά με το αν συνεχίζει να υφίσταται η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik. Μάλιστα, από εκεί που στην αρχή αναφερόταν ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους, μέσα σε λίγες ώρες υπήρξαν δημοσιεύματα που παρουσίαζαν ως οριστικό τον χωρισμό τους και παρέπεμπαν σε κάποιες δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου, που είναι φίλη με το ζευγάρι.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες πριν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θελήσει να θολώσει τα νερά, με τις δηλώσεις της μέσα από την εκπομπή PopUp στον Alpha, όπου ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε κάτι.

«Είναι όλα καλά, μη στεναχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω κι αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή γιατί πολύ απλά είναι προσωπική» είχε πει χαρακτηριστικά.

Το «Don't break my balls» του Snik σχετικά με τις φήμες χωρισμού

Την Κυριακή ο Snik προέβη σε μια ανάρτηση στα stories του όπου ανέφερε ότι δεν είναι μόνος του, το οποίο, πάντα θεωρητικά, σημαίνει ότι είναι ακόμα με την Ηλιάνα, εκτός κι αν έκανε νύξη για καινούργια σχέση στη ζωή του.

«Παρεμπιπτόντως μη μου σπάτε τα...νεύρα, δεν είμαι μόνος» έγραψε στο story.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA