Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον «πόλεμο» στο Twitter μεταξύ Ουγγαρέζου και Καινούργιου, με αφορμή τα ειρωνικά σχόλια του παρουσιαστή για την εξωτερική της εμφάνιση, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Σχολιάζοντας τα ειρωνικά tweets που αφορούσαν στην εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου, τα οποία αναπαρήγαγε την Κυριακή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς. Το να μπω εγώ στη διαδικασία να βρω τι αρνητικό γράφουν για τον Κώστα Φραγκολιά για να το κάνω retweet, χωρίς να υπάρχει λόγος, ένα Σάββατο πρωί, νομίζω ότι με έναν τρόπο είναι σαν να ενισχύουμε αυτή την ανθρωποφαγία των social media». 

«Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ξύπνησε και ήπιε τον καφέ του. Κάνε χιούμορ με αυτά που λένε για σένα. Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα αρνητικά tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις...» είπε εκφράζοντας τη διαφωνία της με τη στάση του παρουσιαστή.

Διαφορετική άποψη είχε ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος είπε ότι «είναι δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσει κάτι. «Καλό θα είναι να μάθουν όσοι εκτίθενται καθημερινά για πολλά χρόνια, ότι δεν μπορούν να αρέσουν σε όλους» είπε μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA