Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ για να πουλήσουν το τεράστιο και πολυτελές σπίτι τους η Έλεν Ντετζένερις και η σύζυγός της Πόρσια Ντε Ρόσι αφού μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα βρήκαν αγοραστή.

Το σπίτι και ο τεράστιος κήπος είναι συνολικά 1.000 τ.μ., δηλαδή το ζευγάρι έμενε πρακτικά σε μέγεθος επαγγελματικού χώρου και όχι σπιτιού. Όταν όμως είσαι για χρόνια η κορυφαία παρουσιάστρια στην Αμερική και βγάζεις 9ψήφιο νούμερο κάθε χρόνο, αυτά είναι λογικά.

Ντετζένερις και Ντε Ρόσι έχουν συνήθειο να μετακομίζουν σε σπίτια, να τα ανακαινίζουν και στη συνέχεια να τα πουλάνε για αρκετά περισσότερα χρήματα από αυτά που ξόδεψαν. Το 2019 αγόρασαν αυτό το πολυτελέστατο οίκημα στο οποίο έμεναν πριν ο Άνταμ Λεβίν και η Μπεχάτι Πρίνσλο, έβαλαν αρκετά εκατομμύρια για να το προσαρμόσουν και τον Μάρτιο ανέθεσαν σε κτηματομεσιτικό γραφείο να βρει αγοραστή για να δώσει 53.5 εκατομμύρια δολάρια. 

Πολυτελής βίλα με 9 μπάνια για 2 άτομα

Ενδεχομένως αυτό το ποσό να ήταν ενδεικτικό και όχι ακριβές, αφού μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε βρεθεί άνθρωπος που έδινε 47 εκατομμύρια δολάρια και το ζευγάρι αποδέχτηκε την πρόταση που της απέφερε ένα θεωρητικό κέρδος κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να αναφερθεί πως η βίλα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια, μια κουζίνα όσο ένα μικρό σπίτι, γήπεδο τέννις, πισίνα, γυμναστήριο, εξωτερική κουζίνα με ξυλόφουρνο και σπιτάκι για καλεσμένους. Κατά την περσινή σεζόν, στο ξεκίνημα της πανδημίας, η Ντετζένερις έκανε αρκετές εκπομπές από το σπίτι της και live στο instagram και είχε δείξει μεγάλο κομμάτι του σπιτιού της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA