Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν μπορούσε κάθε παίχτης του Survivor να πει όσα έζησε με ακρίβεια στο ριάλιτι, χωρίς να έχει τον έλεγχο της παραγωγής, τότε σίγουρα θα μαθαίναμε πολλά περισσότερα για τους παίχτες και τη συμπεριφορά τους. Η Έλενα Κρεμλίδου πάντως είναι αρκετά λαλίστατη και έχει αποκαλύψει πάρα πολλά ως προς την εικόνα που βγάζουν οι παίχτες σε σχέση και με αυτά που έζησε η ίδια και δεν έδειξαν οι κάμερες.

Μετά την παρουσία της στην εκπομπή του Κοψιάλη στο Youtube, η Κρεμλίδου βρέθηκε στο κανάλι του Παναγιώτη Ραφαηλίδη και δεν δίστασε να αποκαλύψει καταστάσεις που έζησε στο Survivor, αλλά και να σχολιάσει κάθε παίχτη ξεχωριστά.

Το πιο χαρακτηριστικό απ΄αυτά που είπε, είναι ότι ενώ είχαν συμφωνήσει οι παίχτες να έχουν ένα σημείο στην παραλία τους, γύρω στα 150 μέτρα μακριά από την καλύβα, για να κάνουν την ανάγκη τους, δύο άτομα της Μπλε Ομάδας στην οποία ανήκε, θέλησαν να κάνουν το «χοντρό» τους στη θάλασσα. Φυσικά δεν τους ονομάτισε.

Παράλληλα, η Κρεμλίδου απέδωσε από έναν χαρακτηρισμό σε κάθε παίχτη του Survivor. Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε κουραστικό τον Τριαντάφυλλο, πανέξυπνο τον Τζέιμς, καλόψυχο τον Μπάρτζη, πανούργο τον Παππά, ενώ αποκάλεσε πονηρή την Ελευθερία Ελευθερίου επειδή την έθαβε όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο.

Δείτε τα δύο σημεία στο 4ο λεπτό και στο 13ο.

https://www.youtube.com/watch?v=QtpKd67qvXE
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA