Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαζί με τον J. Balvin είναι τα privileged kids της μουσικής της Λατινικής Αμερικής. Ο Bad Bunny είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ παγκοσμίως, με κάθε του τραγούδι να φτάνει μέσα σε μερικούς μόνο μήνες το μισό δισεκατομμύριο προβολές στο Youtube και με πολλά overbillion βίντεο. 

Ένα από αυτά τα βίντεο ήταν πριν από 3 μήνες για το τραγούδι με τίτλο Booker T. Ο Booker T έγινε πασίγνωστος ως wrestler στο WWE και πιο συγκεκριμένα στο Smackdown. Μάλιστα, εμφανίζεται και στο βίντεο κλιπ επαναλαμβάνοντας την ατάκα που λέει κάθε φορά που μπαίνει στο ρινγκ.

Αυτή η συνεργασία ήταν ένας προάγγελος της συνεργασίας του Bad Bunny με το WWE που τον έφερε στο ρινγκ το βράδυ της Κυριακής. Ο ράπερ έγινε για λίγο παλαιστής θεάματος και βρέθηκε στο ρινγκ μαζί με τον Archer of Infamy και έκαναν tag team για να επιτεθούν στους The Miz και John Morrison, με τον Πορτορικανό ράπερ να σπρώχνει τον Archer στα σχοινιά, να τον πετάει πάνω στους αντιπάλους και στη συνέχεια να ανεβαίνει ο ίδιος πάνω στα σχοινιά για μια από τις πιο κλασικές κινήσεις στο Smackdown και μάλιστα στο ξεκίνημα του event της Wrestlemania.

Κι αν αυτό το look του Bad Bunny δε σας θυμίζει κάτι, ίσως κάνετε τη σύνδεση ακούγοντας το πιο διάσημο τραγούδι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA