Μενού
  • Α-
  • Α+

Κοντεύει πια μια 4ετία που συζητιέται έντονα η περίπτωση ο Ντουέιν Τζόνσον να βρεθεί υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ με το κόμμα των Δημοκρατικών. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όσο μεγεθύνεται η δημοφιλία και αποδοχή του ηθοποιού, ανακινείται το θέμα και καλείται κάθε φορά να απαντήσει και ο ίδιος.

Τώρα, αφορμή στάθηκε μια online ψηφοφορία που περιελάμβανε τον The Rock, την Αντζελίνα Τζολί, την Όπρα Γουίνφρι και τον Τομ Χανκς στους ανθρώπους του celebrity κόσμου που θα μπορούσαν να πάρουν την προεδρία το 2024. Εκεί ο The Rock είχε ποσοστό 46% των 30.000 ψήφων και οι αριθμοί έδειξαν την προτίμηση του κόσμου, μια προτίμηση εκπεφρασμένη πολλάκις στο παρελθόν.

Έτσι, ο Τζόνσον ρωτήθηκε ξανά μιλώντας την Κυριακή στην εκπομπή Sunday Today With Willie Geist και έδειξε ακόμα μια φορά την πρόθεση του να βρεθεί στο πολιτικό πεδίο και να υπηρετήσει την Αμερική από το ανώτατο αξίωμα.

«Η πρόθεση μου είναι να ενώσω την Αμερική και νιώθω ότι αν ο κόσμος θέλει από μένα να το κάνω, τότε θα το κάνω. Είμαι παθιασμένος να το κάνω αυτό, γιατί μια ενωμενη χώρα σημαίνει μια δυνατή χώρα».

https://www.youtube.com/watch?v=FTc51JH186g
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA